Sunday, July 10, 2011

Dah sedia utk di REVIEW?

Thank GOD!

Satu lagi minggu yang amat memenatkan telah berjaya di akhiri.

Smalam, dua event yg berlangsung - 1 di Dewan 3K di USJ dan satu lagi di Dewan Sivik MBPJ Petaling Jaya.

Penat sungguh tapi im so happy and proud with all my staff. KORG SEMUA mmg HEBAT!

Pelbagai dugaan dan rintangan yg kitorg lalui sepanjang nk menyiapkan kedua2 event ni. Korg tau je lah kan berapa bnyk sekatan jalan raya yg berlaku smalam, betapa jalan2 semua jadik jammed gile. Jalan masuk ke semua arah ke Dewan Sivik MBPJ ditutup dan di kawal sepenuhnye. Mcm mana kitorg naik hangin dengan polis sebab xbagi kitorg masuk utk nak buat keje. Dan mcm2 lagi lah..huhuhu..but then akhirnye, semua nya berjaya gak walaupun dalam keadaan yg tidak 100% sempurna..huhuhu..

So, mlm ni lah masanya utk aku review semua pic2 SENYUM korang. 

Korang dah sedia?

9 comments:

  1. HAHA~ so relax je lah kn , sabar itu separuh daripada iman :)

    ReplyDelete
  2. wow!!! tetibe rase eksaited.. hehe

    ReplyDelete
  3. SEDIA ! *se excited umar faruq* HAHA .

    ReplyDelete
  4. wah penatnye...neway rht2 lu lau penat...kshtn ne jaga juga yek....^_^

    ReplyDelete
  5. sgt dah ok! hihih:)

    http://pelangichanteque.blogspot.com/2011/07/ga-003-jom-senyum-bersama-shazny-salleh.html?showComment=1310377729795#c3211506262251104231

    ReplyDelete
  6. thanks cz da review pic senyum Myra :)
    appreciate it !

    ReplyDelete

Eh, awk pun nk komen? Sile lah...jangan malu dan segan...buat la mcm page sendiri...

There was an error in this gadget