Sunday, April 24, 2011

Sumpah 2



Sumpah aku benci gile dengan tahap layanan terhadap customer kat tempat aku keje. Pemalas nak mampus ar diorg ni. Jgn kan nak sebut 'WELCOME' , nak senyum pun pemalas. Siot btol!

Can't u even imagine if the customer tu adalah diri ko sendiri. What do u expect bile ko masuk kat dlm kedai tu? Of course lah layanan yg baik kan...lau xleh dpt layanan siap dengan senyuman pun xpe lah, at least bersopan.


ni tak...dah lah muke xreti nak senyum, nk gi kat customer pun jalan terhegeh hegeh bawak perut...smpai kat customer..muke mcm cibai...amik order pun mcm haram je...adoiyai...lau malas xyah keje la bhai...buat malu company je...

Adoi...sumpah kalau aku boss company ni..aku akan buang staff yg mcm ni!


- bile kite keje, especially kat bahagian service..buat lah keje tu seumpama
kite melayan keluarga sendiri...insyaallah kite pasti akan
dapat memberikan yg terbaik..huerm...sedih...

0 comments:

Post a Comment

Eh, awk pun nk komen? Sile lah...jangan malu dan segan...buat la mcm page sendiri...

There was an error in this gadget