Sunday, April 24, 2011

Sumpah 3

Go to fullsize image

Sumpah! Ni lah tempat aku bekerja secara partime skang...huhu..

dah bnyk tempat dah aku pernah keje. Antaranye:

Go to fullsize image Section 7, Shah Alam

Go to fullsize image Section 3, Shah Alam

Go to fullsize image Bangsar Village, Bangsar

...dan bnyk lagi ah...jenuh lak aku nk copy paste logo2nye...huhuhu

sumpah skang dah masuk minggu kedua aku keje kat Old Town White Coffee Sec 7 Shah Alam ni. Sape kata keje dgn bangla and nepal xbest? Best dowh...diorg jaga aku mcm aku ni bangla n nepal gak..hahahhaa... a life without them mmg ase xcomplete sgt...tapi the problem is ada sorg abg bangla ni adoiyai...perut dh la besar gile...nk gerak pun dah lambat gile dah...

what the issue here is about the quality of services...

nak taw? dtg la Old Town White Coffee Sec 7 Shah Alam, Selangor. U will definitely know then!

0 comments:

Post a Comment

Eh, awk pun nk komen? Sile lah...jangan malu dan segan...buat la mcm page sendiri...

There was an error in this gadget