Monday, April 25, 2011

Sumpah 9

Sumpah! Hari ni aku baca la paper Berita Harian. Pergh...ade cover pasal 'Rakan Blogger'

'Blogging Mindfully and Responsibly'

tetibe suasana yg hening di G-Hut Bistro Sec 7 Shah Alam

di pecahkan oleh gelak ketawa aku. Mcm bodoh je aku gelak sorg2...huhuhu
dah la hari ni awal gile aku lepak G-Hut.

knape tetibe aku ketawa? Aku ketawa bukan sebab kelakar dgn pe yg kerajaan buat tapi geli hati dengan ape yg kerajaan cube nk plan...hahaha...
(jgn korg ingat aku ni penyokong pembangkang lak; aku xsokong mana2..lebih kurang aku ni LALANG lah..huhuhu)

'Blogging Mindfully and Responsibly'

Sumpah ~ Kelakar!

0 comments:

Post a Comment

Eh, awk pun nk komen? Sile lah...jangan malu dan segan...buat la mcm page sendiri...

There was an error in this gadget