Wednesday, June 29, 2011

Umar Faruq: Bloglist dan Review

Ni la first time aku join Segmen Segmen ni dan yg pertama aku pilih adalah segmen by Umar Faruq.

Xsusah pun segmen dia..tapi aku pun xtau le betul ke tak cara yg aku buat. Wat ever it is..i will just try my best.

Here Umar Faruq:

Sesape yg nk join, click je banner kat atas ni tau!

To Umar Faruq;

Welcome la to my blog, a mixture fact of life, a bit education here and there. Hope u wont get bored of visiting my blog.

So, today aku dh pun melawat Blog Umar Faruq:


...nampak sgt aku ni beginner...huhuhu...

Best gak join segmen by Umar Faruq ni...xsusah mana pun nk join nye..at least leyh kurang kan stress kat kepala otak aku yg tengah serabut dan serabai dgn pelbagai masalah yg timbul mlm tadi... T.T

Eh korg, join lah gak tau...kite meramaikan segmen Umar Faruq ini!

*waiting for Umar Faruq to view my Blog...huhuhu

1 comment:

  1. Menunggu Umar Faruq datang bertandang...huhuhu..walaupun terlewat hantar entry...hahaha

    *sambil melukut di tepi gantang.....

    ReplyDelete

Eh, awk pun nk komen? Sile lah...jangan malu dan segan...buat la mcm page sendiri...

There was an error in this gadget