Tuesday, July 5, 2011

UMAR FARUQ! Satu FENOMENA!

Blogger-Blogger lama pasti kenal sape UMAR FARUQ ni kan?
Click header utk ke blog encik beliau.

La Adoi...sesape yg pernah di terjah oleh LELAKI INI pasti trafik nye akan meningkat punye lah adoi...

Sebab tu aku letakkan UMAR FARUQ ni sebagai satu FENOMENA!

Kenape?

Ini rahsianye:

#1

Cube korang start FOLLOW blog UMAR FARUQ ni.

#2

Bebile UMAR FARUQ ni buat segmen, cube korang join.

#3

Dan cube korang lihat hasilnye lepas korang join mana2 segmen yang dianjurkan oleh UMAR FARUQ.

#4

Korang datang balik kat BLOG aku ni dan fikirkan, setuju tak bile aku letakkan UMAR FARUQ ni sebagai satu FENOMENA.

Hahaha...all the best k!

2 comments:

  1. wow.. xdela sampai jadi fenomena.. aku just tolong blogger baru yg nak naik.. good luck! :)

    ReplyDelete
  2. dah..aku dh mule naik dan dah mule ade follower..semua ni gara2 aku join segmen ko dan abg ben...korg berdua ni..mmg fenomena luar biasa!

    :)

    ReplyDelete

Eh, awk pun nk komen? Sile lah...jangan malu dan segan...buat la mcm page sendiri...

There was an error in this gadget