Tuesday, July 5, 2011

Ya Umar Faruq! Review Header ku!

Salam ya Umar!

Thanks sebab review blog aku suatu ketika dahulu. Because of your view, one of my adik dengan happy nye mencipta kan one "Simple Itu Cool" punye Header.


Yup, aku pun mcm ko gak...aku xsuke semak2, sepah2...suke yg simple2 je.

So kalau Encik Umar Faruk ada masa, review la header pertama blog aku ni.

Hehehe...thanks for viewin'!

Credit goes to my little ADIK NUTELLA yang sudi buatkan HEADER PERTAMA untuk abg!

Thanks dik!

Click header di bawah utk TERJAH blog adikku ini:


2 comments:

  1. ehhh.. ame tu adik ko ek? hehe... btw, semart dowh header nie.. cyez semart.. :)

    http://www.umarfaruq.com/2011/05/aku-kat-entri-diorang.html

    ReplyDelete
  2. dia bukan lah adik betul tapi antara adik yg paling aku sayang lah..huhuhu

    PROMOTE2!:

    sumpahdanpengakuan.blogspot.com
    pucukandubi.blogspot.com

    Ngee~~

    ReplyDelete

Eh, awk pun nk komen? Sile lah...jangan malu dan segan...buat la mcm page sendiri...

There was an error in this gadget