Tuesday, July 5, 2011

TOLONG UNDI AME ELMS!

Di hari yang berbahagia ini aku nk mintak la jasa baik korang utk undi blog ADIK nutella kesayangan aku ni:


Ame Elms
sile click nama adik aku kat atas ni utk ke page UNDI berkenaan.


All the best buat adikku...semoga blog
kamu terpilih utk menjadi JUARA BlogUndi by Datin Tyka itu!

Sesape yang ase nak terjah blog adik aku kat atas ni,
ni link nye ye!
http://pucukandubi.blo
gspot.com

p/s: abg rindu kat adik abg sorg ni... huhuhu~

4 comments:

  1. HAHAHA . thank you sooo much . besar nye fonts . HAHAH . thanks ya . :D terharu sangat ! ehh , btw , asal tidur lewat nie ?

    ReplyDelete
  2. ohh wow . rajin ? and btw , gambar saya makan nutella kat atas nie , kelakar laa bila tengok lama lama . HAHHA .

    ReplyDelete
  3. :)

    dari gambar itu lah dtg nye nama panggilan manja untuk kamu wahai adik nutella

    :D

    ReplyDelete

Eh, awk pun nk komen? Sile lah...jangan malu dan segan...buat la mcm page sendiri...

There was an error in this gadget