Tuesday, July 12, 2011

Bila Akal Fikiran tak lagi digunakan untuk menerka!

Hmm..xfaham...?

Xmendalam mana pun ayat tu dan xmembawa pelbagai maksud dan pengertian pun.

Nak buat ape kite fikir bile semuanya dah ade..?
Nak wat pe kite bersyukur bile semua yg dikurnia dah tersedia untuk dinikmati?
dan nak wat pe kite risau kalau one day semuanya di tarik balik sedang kan semua yg diberi pun bukan kita yang punye?

Xyah fikir. Aku taip masuk kat dlm blog aku ni bukannye nk suruh korg pusing pening kepala berfikir or muhasabah diri or wat so ever. Just baca sepintas lalu dan buat bodo je. Nothing important pun.

Dan xyah la nak rasa insaf sgt dgn entri aku ni..korg pun bukannye bagus sgt pasal agama2 ni...keep on enjoy the life k, berdansa, berjimba, bersuka ria...keep it up yeah! Hidup kat dunia ni sekali je pown...kan?
in the end...apa matlamat hidup korg sebenarnye dlm kehidupan ini?
xde jawapan kan? sebab sorg pun xpernah nak fikir!



2 comments:

  1. bingung...apa yg nak disampaikan????atau einz ja tak faham???

    ReplyDelete
  2. entry perli kot...tu yg aku faham...

    ReplyDelete

Eh, awk pun nk komen? Sile lah...jangan malu dan segan...buat la mcm page sendiri...

There was an error in this gadget